В Русия няма достатъчно високоточни боеприпаси и дронове. Това заяви руският

...
В Русия няма достатъчно високоточни боеприпаси и дронове. Това заяви руският
Коментари Харесай

Путин: Видя се, че ни липсват високоточни боеприпаси, комуникационно оборудване, дронове

В Русия няма задоволително високоточни муниции и дронове. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на среща с съветски военни репортери и военни блогъри, предадоха Франс прес и ТАСС, цитира Българска телеграфна агенция.

Той разясни, че съветската военна интервенция в Украйна е извадила това нескрито.

" Ясно се видя, че няколко неща липсваха - високоточни муниции, информационно съоръжение, дронове. Ние ги имаме, само че не в задоволителни количества, за жал ", добави той.

" Не е належащо да се вкарва военно състояние на цялата територия на Русия, само че е нужно да се работи по-внимателно по някои въпроси ", акцентира съветският държавен глава.

Путин посочи, че работата на правоохранителните органи и специфичните служби би трябвало да бъде усъвършенствана и разширена: " Като цяло ми се коства, че дилемите в това отношение също могат да бъдат решени. "

" Министерството на защитата рапортува, че в настоящия миг няма никаква потребност от готовност, несъмнено. Някои от нашите общественици приказват, че има незабавна потребност още един или два милиона души да бъдат мобилизирани. То зависи от това какво желаеме. Зависи от задачата ", сподели още Путин на срещата с съветски военни репортери.

И акцентира, че от януари до момента за съветската войска са били наети над 150 000 военнослужещи по контракт, а през миналата седмица контракти са подписали 9500 души.

" Русия е отворена към диалози за мир по отношение на Украйна, но единственият метод да се спре спора е западните страни да спрат с доставките на оръжие за  Киев ", съобщи още съветският президент и повтори обвиняванията си, че Западът се пробва да разгроми Русия в Украйна и сподели, че Москва има собствен личен проект за мир за тази страна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР